Рассказ про окрошку на английском

Обновлено: 10.01.2023

Предлагаем вашему вниманию рецепт окрошки на английском языке.

Okroshka recipe

There is nothing better than Russian okroshka on a hot summer day. This dish refreshes excellently and makes you feel good. This is quite easy to prepare but the result will please your family. Traditionally okroshka has been cooked with kvass.

Required Products:

  • potatoes – 0.5 kilogramms;
  • boiled meat or sausage – 300 grammes;
  • chicken eggs – 5 pieces;
  • radish – 200 grammes;
  • fresh cucumber – 200 grammes;
  • spring onions – 1 bunch;
  • bread kvass – 1.5 litres;
  • sour cream;
  • salt.

How to prepare a recipe:

Wash potatoes thoroughly with a brush and boil them being unpeeled. Cool and cut into small cubes.
Boil the eggs hard, peel them and cut in the same way as the potatoes.
Wash cucumber and radish in running water, slice them into thin semi-rings.
Boil the meat and then cut it. If you use a boiled sausage – this ingredient can be added at once.
Now mix all the ingredients in a pan, add some salt, spring onions cut very small and pour the bread kvass into the mix. Instead of kvass, some mistresses use mineral water or kefir – try several ways of pouring and choose the one you like best.
Finished dish should be placed for 1-2 hours in a fridge. Okroshka is usually served in portions. In a plate you can add some sour cream and greens to one’s taste.
Bon appetit!

Перевод:

Окрошка – незаменимое блюдо в жаркий летний день. Холодный суп прекрасно освежает и насыщает.
Нет ничего лучше в жаркий день, чем русская окрошка. Это блюдо прекрасно освежает и дает заряд бодрости. Приготовить ее очень просто, но результатом будут довольны все члены семьи. Традиционно, на Руси окрошку готовили на квасе.

Ингредиенты:

  • картофель – 0,5 килограмма;
  • отварное мясо или колбаса – 300 грамм;
  • яйцо куриное – 5 штук;
  • редис – 200 грамм;
  • огурец свежий – 200 грамм;
  • лук зеленый – 1 пучок;
  • квас хлебный – 1,5 литра;
  • сметана;
  • соль.

Способ приготовления:

Картофель отварить в мундире, предварительно тщательно вымыв со щеткой. Остудить и нарезать небольшими кубиками.
Куриные яйца отварить вкрутую, снять скорлупу и нарезать так же, как и клубни картофеля.
Огурцы и редис вымыть под проточной водой, нарезать тонкими полукольцами.
Мясо отварить и потом нарезать. Если используете вареную колбасу – этот компонент можно добавлять сразу.
Смешать все ингредиенты в одной кастрюле, добавить соль, измельченный зеленый лук и залить все хлебным квасом. Некоторые хозяйки вместо кваса используют минеральную воду или кефир – попробуйте несколько вариантов заливки и выберите тот, который понравится именно вам.
Готовому блюду следует дать 1-2 часа настояться в холодильнике. Подается окрошка порционно, в каждую тарелку по вкусу добавляется сметана и зелень.
Приятного аппетита!

Предлагаем вашему вниманию рецепт окрошки на английском языке.

Okroshka recipe

There is nothing better than Russian okroshka on a hot summer day. This dish refreshes excellently and makes you feel good. This is quite easy to prepare but the result will please your family. Traditionally okroshka has been cooked with kvass.

Required Products:

  • potatoes – 0.5 kilogramms;
  • boiled meat or sausage – 300 grammes;
  • chicken eggs – 5 pieces;
  • radish – 200 grammes;
  • fresh cucumber – 200 grammes;
  • spring onions – 1 bunch;
  • bread kvass – 1.5 litres;
  • sour cream;
  • salt.

How to prepare a recipe:

Wash potatoes thoroughly with a brush and boil them being unpeeled. Cool and cut into small cubes.
Boil the eggs hard, peel them and cut in the same way as the potatoes.
Wash cucumber and radish in running water, slice them into thin semi-rings.
Boil the meat and then cut it. If you use a boiled sausage – this ingredient can be added at once.
Now mix all the ingredients in a pan, add some salt, spring onions cut very small and pour the bread kvass into the mix. Instead of kvass, some mistresses use mineral water or kefir – try several ways of pouring and choose the one you like best.
Finished dish should be placed for 1-2 hours in a fridge. Okroshka is usually served in portions. In a plate you can add some sour cream and greens to one’s taste.
Bon appetit!

Перевод:

Окрошка – незаменимое блюдо в жаркий летний день. Холодный суп прекрасно освежает и насыщает.
Нет ничего лучше в жаркий день, чем русская окрошка. Это блюдо прекрасно освежает и дает заряд бодрости. Приготовить ее очень просто, но результатом будут довольны все члены семьи. Традиционно, на Руси окрошку готовили на квасе.

Ингредиенты:

  • картофель – 0,5 килограмма;
  • отварное мясо или колбаса – 300 грамм;
  • яйцо куриное – 5 штук;
  • редис – 200 грамм;
  • огурец свежий – 200 грамм;
  • лук зеленый – 1 пучок;
  • квас хлебный – 1,5 литра;
  • сметана;
  • соль.

Способ приготовления:

Картофель отварить в мундире, предварительно тщательно вымыв со щеткой. Остудить и нарезать небольшими кубиками.
Куриные яйца отварить вкрутую, снять скорлупу и нарезать так же, как и клубни картофеля.
Огурцы и редис вымыть под проточной водой, нарезать тонкими полукольцами.
Мясо отварить и потом нарезать. Если используете вареную колбасу – этот компонент можно добавлять сразу.
Смешать все ингредиенты в одной кастрюле, добавить соль, измельченный зеленый лук и залить все хлебным квасом. Некоторые хозяйки вместо кваса используют минеральную воду или кефир – попробуйте несколько вариантов заливки и выберите тот, который понравится именно вам.
Готовому блюду следует дать 1-2 часа настояться в холодильнике. Подается окрошка порционно, в каждую тарелку по вкусу добавляется сметана и зелень.
Приятного аппетита!

Окрошка — традиционное блюдо национальной русской кухни, холодный суп.
Окрошка представляет собой смесь мелко порезанных овощей, (например, отварные картофель, репа, морковь, свежие огурцы) , пряных трав (мелко нарезанный зелёный лук, петрушка, укроп, сельдерей) , варёных яиц, заправленную заправкой из растёртых в небольшом количестве кваса или огуречного рассола, зелёного лука, черного перца, хрена и желтков яиц, залитую опять же специальным квасом или обыкновенным хлебным, и заправленную сметаной.
Окрошка, кроме овощной, бывает также мясной или рыбной. В этих случаях к овощной части окрошки добавляются мясо или рыба в пропорции к овощам 1:1.

Мясо для окрошки используется отварное, нежирное, разных сортов. В старинной русской окрошке предпочитали сочетать мясо поросенка, индейки и тетерева, то есть нежную свинину, домашнюю птицу и дичь. Выбор разных сортов мяса обусловлен тем, что в окрошку изначально использовались остатки мяса от приготовления различных блюд. Сейчас вполне приемлемо использовать отварную говядину с мясом птицы.
Из рыбы для окрошки подходят линь, судак, осетровые, поскольку их мясо сладкое, нейтральное и не очень костистое, из морских — только треска. Рыба в окрошку недолго аккуратно отваривается и нарезается кубиками.

Okroshka — a traditional dish of a national Russian cuisine, cold soup.
Okroshka represents a mix of small cut vegetables, (for example, a boiled potato, turnip, carrots, fresh cucumbers), spicy grasses (small cut green onions, parsley, fennel, a celery), the boiled eggs, filled with refuelling from pounded in a small amount of kvass or a cucumber brine, green onions, black pepper, a horse-radish and yolks of the eggs, filled in besides special kvass or ordinary grain, and filled with sour cream.
Okroshka, except vegetable, happens also meat or fish. In these cases to a vegetable part of okroshka are added meat or fish in a proportion to vegetables 1:1.

Meat for okroshka is used boiled, low-fat, different grades. In ancient Russian okroshka preferred to combine meat of a pig, a turkey and a black grouse, that is gentle pork, poultry and game. The choice of different grades of meat is caused by that in okroshka the rests of meat from preparation of various dishes were initially used. Is now quite comprehensible to use boiled beef with fowl.
From fish for okroshka the tench, a pike perch, sturgeon, as their meat sweet, neutral and not so bony, from sea — only a cod approach. Fish in okroshka is not for long accurately boiled and cut by cubes.

Pelmeni (пельмени in Russian, singular pelmen, пельмень; пяльмені in Belarusian) are a traditional Eastern European (mainly Russian) dish usually made with minced meat filling, wrapped in thin dough (made out of flour and eggs, sometimes with milk or water added). For filling, pork, lamb, beef, or any other kind of meat can be used; mixing several kinds is popular. The traditional Ural recipe requires the filling be made with 45% of beef, 35% of lamb, and 20% of pork. Traditionally, various spices, such as pepper, onions, and garlic, are mixed into the filling.

Russians seem to have learned to make pelmeni from Finnic and Tatar peoples of the Taiga, the Urals and Siberia. The word means «ear-shaped bread» in Finnic languages such as Udmurt and Komi. In Siberia they were made in large quantities and stored safely frozen outside for several winter months. By the late 19th century, they became a staple throughout urban European Russia. They are prepared immediately before eating by boiling in water until they float, and then 2–5 minutes more. The resulting dish is served with butter and/or sour cream (mustard, horseradish, and vinegar are popular as well). Some recipes suggest frying pelmeni after boiling until they turn golden brown.

Pelmeni belong to the family of dumplings. Akin to vareniki: Ukrainian variety of dumplings with filling made of mashed potatoes, farmer’s cheese, or cherries, to mention the most popular three. They are not dissimilar to Chinese potstickers, Tibetan mo-mo and Italian ravioli. The main difference between pelmeni and other kinds of dumplings is in their shape and size—typical pelmen’ is roughly spherical and is about 2 to 3 cm in diameter, whereas most other types of dumplings are usually elongated and much larger.

Various minced meat dishes were adopted from other cuisines and became popular only in the nineteenth and twentieth centuries; for traditional Russian cuisine they are not typical.

Для приготовления окрошки нам необходимо взять колбасу. Вареную колбасу следует нарезать небольшими кубиками. Для более полезного варианта окрошки можно взять отварную куриную грудку.

Огурцы нарезаем небольшими кубиками. Если огурцы горчат, очистите их от кожуры.

Отварные куриные яйца следует остудить, очистить и нарезать кубиками.

Свежую зелень мелко нарезаем. У нас был свежий зеленый лук.

Отварной картофель очистим от шкурки и нарежем кубиком. Картофель, огурцы, колбасу, яйца и зелень поместите в емкость.

Залейте кипяченную воду и кефир 1% жирности.

Добавьте в окрошку сметану. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо размешайте.

Для приготовления окрошки нам необходимо взять колбасу. Вареную колбасу следует нарезать небольшими кубиками. Для более полезного варианта окрошки можно взять отварную куриную грудку.

Огурцы нарезаем небольшими кубиками. Если огурцы горчат, очистите их от кожуры.

Отварные куриные яйца следует остудить, очистить и нарезать кубиками.

Свежую зелень мелко нарезаем. У нас был свежий зеленый лук.

Отварной картофель очистим от шкурки и нарежем кубиком. Картофель, огурцы, колбасу, яйца и зелень поместите в емкость.

Залейте кипяченную воду и кефир 1% жирности.

Добавьте в окрошку сметану. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо размешайте.

Хорошо охладите окрошку и подайте к столу. Приятного аппетита!

Предлагаем вашему вниманию рецепт окрошки на английском языке.

Okroshka recipe

There is nothing better than Russian okroshka on a hot summer day. This dish refreshes excellently and makes you feel good. This is quite easy to prepare but the result will please your family. Traditionally okroshka has been cooked with kvass.

Required Products:

  • potatoes – 0.5 kilogramms;
  • boiled meat or sausage – 300 grammes;
  • chicken eggs – 5 pieces;
  • radish – 200 grammes;
  • fresh cucumber – 200 grammes;
  • spring onions – 1 bunch;
  • bread kvass – 1.5 litres;
  • sour cream;
  • salt.

How to prepare a recipe:

Wash potatoes thoroughly with a brush and boil them being unpeeled. Cool and cut into small cubes.
Boil the eggs hard, peel them and cut in the same way as the potatoes.
Wash cucumber and radish in running water, slice them into thin semi-rings.
Boil the meat and then cut it. If you use a boiled sausage – this ingredient can be added at once.
Now mix all the ingredients in a pan, add some salt, spring onions cut very small and pour the bread kvass into the mix. Instead of kvass, some mistresses use mineral water or kefir – try several ways of pouring and choose the one you like best.
Finished dish should be placed for 1-2 hours in a fridge. Okroshka is usually served in portions. In a plate you can add some sour cream and greens to one’s taste.
Bon appetit!

Перевод:

Окрошка – незаменимое блюдо в жаркий летний день. Холодный суп прекрасно освежает и насыщает.
Нет ничего лучше в жаркий день, чем русская окрошка. Это блюдо прекрасно освежает и дает заряд бодрости. Приготовить ее очень просто, но результатом будут довольны все члены семьи. Традиционно, на Руси окрошку готовили на квасе.

Ингредиенты:

  • картофель – 0,5 килограмма;
  • отварное мясо или колбаса – 300 грамм;
  • яйцо куриное – 5 штук;
  • редис – 200 грамм;
  • огурец свежий – 200 грамм;
  • лук зеленый – 1 пучок;
  • квас хлебный – 1,5 литра;
  • сметана;
  • соль.

Способ приготовления:

Картофель отварить в мундире, предварительно тщательно вымыв со щеткой. Остудить и нарезать небольшими кубиками.
Куриные яйца отварить вкрутую, снять скорлупу и нарезать так же, как и клубни картофеля.
Огурцы и редис вымыть под проточной водой, нарезать тонкими полукольцами.
Мясо отварить и потом нарезать. Если используете вареную колбасу – этот компонент можно добавлять сразу.
Смешать все ингредиенты в одной кастрюле, добавить соль, измельченный зеленый лук и залить все хлебным квасом. Некоторые хозяйки вместо кваса используют минеральную воду или кефир – попробуйте несколько вариантов заливки и выберите тот, который понравится именно вам.
Готовому блюду следует дать 1-2 часа настояться в холодильнике. Подается окрошка порционно, в каждую тарелку по вкусу добавляется сметана и зелень.
Приятного аппетита!

2 potatoes
Half of english cucumber of medium size (or 2-3 baby cucumbers)
0.5lb of bologna (can be replaced with the same amount of boiled vial or beef)
4 eggs
1 small bunch of radish
15 oz of canned sweet peas
1 bunch of fresh dill
1 small bunch of green onions
5 tbsps of sour cream
2 tbsps of dijon mustard
1.5-2 quarts of kvass (russian bread drink), you may replace it with kefir diluted with cold boiled water or mineral water
Salt, ground black pepper

How to make, step-by-step:

Prepare ingredients:
boil potatoes for salad in advance, prepare hard boiled eggs, drain liquid from peas:
Skin potatoes and dice them, put to the big cooking pot:

Dice bologna (you can replace bologna with boiled vial or beef or even ham if you like), add diced meat to the pot:

Add drained sweet peas to the pot:

Dice cucumber and add it to the cooking pot, if cucumber is ripe you can remove seeds and skin it:
Dice hard boiled eggs:
Cut radish of tails, rinse them with cold water and slice, put to the cooking pot:
Add chopped fresh dill and green onion:

Add salt and black pepper, put 2 tbsps of mustard (I usually put Dijon one) and about 5 tbsps of sour cream (or more if you like), someone also add mayonnaise at this step (or even replace sour cream with it):
Mix everything:
Add about 4 cups of bread kvass (filter it if is needed) and let Okroshka to settle before serving:

Add more kvass to Okroshka right before serving (you may vary amount of kvass to your taste). Serve Okroshka cooled:

Okroshka is traditional russian cold soup. It is perfect meal for hot summer weather as it is prepared on the base of kvass – russian bread drink – and it is light and very refreshing.

Boil the meat in one piece until cooked, cool and cut into small cubes. Fresh cucumbers washed and cut. Dilute the cream in a small amount of kvass, cover the meat and vegetables, stir and put the bulk of kvass again mix, add xylitol.

Читайте также:

      

  • Сочинение по картине бродского летний сад осенью 7 класс презентация
  •   

  • Крыжовник итоговое сочинение аргументы
  •   

  • Сочинение в дороге тургенев
  •   

  • Сочинение на тему страны мира
  •   

  • Могут ли материальные ценности вытеснить духовные сочинение
Okroshka

Kvass-okroshka.jpg

Okroshka made with kvass

Type Soup
Place of origin Russia
Region or state Eastern Europe and North Asia
Created by
Serving temperature Cold
Main ingredients Raw vegetables (cucumbers, spring onions), radishes, boiled potatoes, eggs, meat (beef, veal, sausages, or ham), kvass, sour cream
  •   Media: Okroshka

Okróshka (Russian: окро́шка) is a cold soup of Russian origin and probably originated in the Volga region.[1][2]

The classic soup is a mix of mostly raw vegetables (like cucumbers, radishes and spring onions), boiled potatoes, eggs, cooked meat such as beef, veal, sausages or ham and kvass, which is a low-alcoholic (1.5% or less) beverage made from fermented black or rye bread. Okroshka is usually garnished with sour cream (smetana). Later versions that first appeared in Soviet times use light or diluted kefir, whey, ayran, or mineral water instead of kvass.

The ingredients are diced and then mixed with kvass just before eating; the ratio of chopped food to kvass is similar to that of cereal to milk. This allows the vegetables to retain their texture. For that same reason, even though the ingredients are similar to those in a Russian salad, the taste of okroshka is quite different from that of the salad.

Okroshka is mostly served in summer because the soup combines the refreshing taste of kvass and the lightness of a salad. Salt and sugar can be added according to taste. In the recipes with mineral water, there is one more addition to the ingredients of okroshka: freshly squeezed lemon juice; this is to replace the flavor in the absence of kvass.

Okroshka is always served cold. Sometimes ice cubes are added to served portions to keep the soup cold in hot weather.

Gallery[edit]

  • Okroshka
  • Okroshka with the dressing added

    Okroshka with the dressing added

  • Kvass is added to the mixture

    Kvass is added to the mixture

  • The soup is mixed and smetana is added

    The soup is mixed and smetana is added

  • The mixed soup with ice

    The mixed soup with ice

See also[edit]

  • List of Russian dishes
  • List of soups
  • List of cold soups

References[edit]

  1. ^ William Pokhlyobkin about okroshka (in Russian)
  2. ^ «Okroshka». Bridgetomoscow. Retrieved 2018-10-03.

Further reading[edit]

  • Solley, P. (2004). An Exaltation of Soups: The Soul-Satisfying Story of Soup, as Told in More Than 100 Recipes. New York: Three Rivers Press. ISBN 978-1400050352.
  • Mobile Reference (ed.) (2007). Travel Saint Petersburg, Russia: City Guide, Phrasebook, and Maps. Boston: Sound Tells, LLC. ISBN 9781605010212.

External links[edit]

  • A customizable Okroshka recipe: Cuceesprouts.com
  • An easy soup for short Russian summers Irakli Iosebashvili, September 3, 2009, Russia Beyond the Headlines, article with recipe.
  • Okroshka – Cold Summer Soup


5

РАССКАЗ О ЛЮБИМОЙ ЕДЕ НА АНГЛИЙСКОМ!! (ОКРОШКА ) помогите срочно!!!

1 ответ:



0



0

My favorite food is Okroshka. It is only Russian dish. This dish consists of kefir or kvass, with the addition of a mixture of vegetables and sausages. I like it very much because my mom cook it tasty.

Читайте также

Хмм. …а фотку можно?

<span>1. our family very close. We never quarrel.
</span><span>2. My mom is very angry when I don’t find general contact.
</span><span>3. «Not irritates his sister, Roger»
</span><span>4. you don’t have to compete with my brother, we should help each other.
</span><span>5. my sister and I are very close, we are sharing all the secrets.
</span><span>6. I was named after his grandfather, they say I look like him.
</span><span>7. my aunt about 35, she’s ten years younger MOM.
</span><span>8. my mother a lot of household chores, no one wants them to share with her.
</span><span>9. I do not allow long chatting on the phone.</span>

She will have secretarial courses this year.
В этом году у нее будут секретарские курсы

3  Is there an armchair in the living room? — yes, there is. 
4 Are there any apples in the fridge? — No, there aren’t. 
5 Are there any cups in the cupboard? — No, there aren’t
6 Is there a sofa in the bedroom? — No, there isn’t. 
7 Are there any flowers in the front of the house? — Yes, there are

1. Harry never walks to school.
2. Hermione always studies a lot.
3. Students usually spend their free time in the common room.
4. The Dursleys often don’t treat Harry well.
5. Sometimes Hedwig brings Harry’s mail.


Рецепт окрошки на английском языке

Предлагаем вашему вниманию рецепт окрошки на английском языке.

Okroshka recipe

There is nothing better than Russian okroshka on a hot summer day. This dish refreshes excellently and makes you feel good.  This is quite easy to prepare but the result will please your family. Traditionally okroshka has been cooked with kvass.

Required Products:

  • potatoes – 0.5 kilogramms;
  • boiled meat or sausage – 300 grammes;
  • chicken eggs – 5 pieces;
  • radish – 200 grammes;
  • fresh cucumber – 200 grammes;
  • spring onions – 1 bunch;
  • bread kvass – 1.5 litres;
  • sour cream;
  • salt.

How to prepare a recipe:

Wash potatoes thoroughly with a brush and boil them being unpeeled. Cool and cut into small cubes.
Boil the eggs hard, peel them and cut in the same way as the potatoes.
Wash cucumber and radish in running water, slice them into thin semi-rings.
Boil the meat and then cut it. If you use a boiled sausage – this ingredient can be added at once.
Now mix all the ingredients in a pan, add some salt, spring onions cut very small and pour the bread kvass into the mix. Instead of kvass, some mistresses use mineral water or kefir – try several ways of pouring and choose the one you like best.
Finished dish should be placed for 1-2 hours in a fridge. Okroshka is usually served in portions. In a plate you can add some sour cream and greens to one’s taste.
Bon appetit!

Перевод:

Окрошка – незаменимое блюдо в жаркий летний день. Холодный суп прекрасно освежает и насыщает.
Нет ничего лучше в жаркий день, чем русская окрошка. Это блюдо прекрасно освежает и дает заряд бодрости. Приготовить ее очень просто, но результатом будут довольны все члены семьи. Традиционно, на Руси окрошку готовили на квасе.

Ингредиенты:

  • картофель – 0,5 килограмма;
  • отварное мясо или колбаса – 300 грамм;
  • яйцо куриное – 5 штук;
  • редис – 200 грамм;
  • огурец свежий – 200 грамм;
  • лук зеленый – 1 пучок;
  • квас хлебный – 1,5 литра;
  • сметана;
  • соль.

Способ приготовления:

Картофель отварить в мундире, предварительно тщательно вымыв со щеткой. Остудить и нарезать небольшими кубиками.
Куриные яйца отварить вкрутую, снять скорлупу и нарезать так же, как и клубни картофеля.
Огурцы и редис вымыть под проточной водой, нарезать тонкими полукольцами.
Мясо отварить и потом нарезать. Если используете вареную колбасу – этот компонент можно добавлять сразу.
Смешать все ингредиенты в одной кастрюле, добавить соль, измельченный зеленый лук и залить все хлебным квасом. Некоторые хозяйки вместо кваса используют минеральную воду или кефир – попробуйте несколько вариантов заливки и выберите тот, который понравится именно вам.
Готовому блюду следует дать 1-2 часа настояться в холодильнике. Подается окрошка порционно, в каждую тарелку по вкусу добавляется сметана и зелень.
Приятного аппетита!

Похожие материалы:

  • Рецепт сырников на английском
  • Оливье на английском языке
  • Рецепт торта на английском
  • Рецепт салата Цезарь на английском языке
  • Щи на английском языке

Заметили ошибку или неактуальную информацию? Пожалуйста, сообщите нам об этом

Отправить сообщение



Пожалуйста, выделите область для вставки

Разместить

Идет загрузка

logo

  • РАССКАЗ О ЛЮБИМОЙ ЕДЕ НА АНГЛИЙСКОМ!! (ОКРОШКА )
    помогите срочно!!!

    • Предмет:

      Английский язык

    • Автор:

      alishahull911

    • Создано:

      2 года назад

    Ответы

    Знаешь ответ? Добавь его сюда!

  • algebra
    Алгебра

    2 минуты назад

    Скажите ответ пожалуйста?

  • matematika
    Математика

    2 минуты назад

    У ани в 3 раза больше наклеек, чем у оли. сколько наклеек у каждой если вместе у них 44 наклейки

  • geometriya
    Геометрия

    2 минуты назад

    Помогите с к. р.
    Геометрия 7класс

  • matematika
    Математика

    2 минуты назад

    Нужно упростить выражение из теста

  • russkii-yazyk
    Русский язык

    2 минуты назад

    Вставить пропущенные букву. Объяснить графически написание падежных окончаний существительных

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Вы не можете общаться в чате, вы забанены.

Чтобы общаться в чате подтвердите вашу почту
Отправить письмо повторно

Вопросы без ответа

  • russkii-yazyk
    Русский язык

    25 минут назад

    замени соззеологизмы (устойчивые сочетаният наративии с суффиксом —

    Пример:

    Без сучка без заборшчки без коренн

    щепиться мертвой. хваткой-

    за тридевять земель

    при царе Горохо

    с открытым забралом —

    зуб на зуб не попадает —

    V

  • russkii-yazyk
    Русский язык

    1 час назад

    срочно!

Топ пользователей

  • avatar

    Fedoseewa27

    20709

  • avatar

    Sofka

    7417

  • avatar

    vov4ik329

    5115

  • avatar

    DobriyChelovek

    4631

  • avatar

    olpopovich

    3446

  • avatar

    zlatikaziatik

    2620

  • avatar

    dobriykaban

    2374

  • avatar

    Udachnick

    1867

  • avatar

    Zowe

    1683

  • avatar

    NikitaAVGN

    1210

Войти через Google

или

Запомнить меня

Забыли пароль?

У меня нет аккаунта, я хочу Зарегистрироваться

Выберите язык и регион

Русский

Россия

English

United States

zoom

How much to ban the user?

1 hour
1 day

  • Рассказ про океаны 7 класс
  • Рассказ про океан для детей
  • Рассказ про озеро увильды
  • Рассказ про осень для дошкольников слушать аудиосказку бесплатно
  • Рассказ про озеро тургояк